Bli personlig lærer


Den beste deltidsjobben for engasjerte studenter

Få din første elev i morgen

Søk Bygg profil Intervju Kurs og opplæring Din første elev

Fleksibelt

Som Personlig Lærer velger du selv når, hvor og hvor mye du ønsker å jobbe. En ideell jobb å kombinere med en travel studiehverdag.

Givende

Du hjelper elevene dine til økt motivasjon, bedre selvtillit og tro på egne ferdigheter, og er med på å senke frafall i skolen.

Lærerikt

I tillegg til faget du underviser i vil du lære om mennesker og pedagogikk, og ikke minst bli bedre kjent med deg selv.

En overraskende givende deltidsjobb

Learnlink er skapt av engasjerte studenter – for engasjerte studenter. Hos oss tar du del i et ungt og motiverende arbeidsmiljø, og jobber sammen med hundrevis av landets fremste studenter. Som personlig lærer i Learnlink er jobben din å gjøre læring gøy igjen for elevene dine.

Vi ser etter deg som

  • Er student, gjerne tidlig i studieløpet.
  • Kan jobbe minimum fire timer i uken.
  • Brenner for fag, og kan vise til gode faglige prestasjoner.
  • Er engasjert og ønsker å hjelpe elever med å gjøre læring gøy.
  • Har god formidlingsevne og pedagogisk forståelse.
  • Erfaring fra servicejobber eller undervisning er et stort pluss.

«Learnlink er det beste stedet å jobbe fordi jeg får muligheten til å gjøre en forskjell for elever som trenger det»

– Ole Kristian Hardtvedt Knudsen, NTNU

«Du hjelper elevene dine til økt motivasjon, bedre selvtillit og tro på egne ferdigheter, og er med på å senke frafall i skolen.»

– Ingrid Holtan Søbstad, NTNU

Krav

Vitnemål

Du har høy måloppnåelse i fagene du skal undervise i. Dette betyr 5 eller 6 fra VGS, eller at du har tatt fagene på universitetet.

Politiattest

Alle Personlige Lærere må laste opp godkjent politiattest. Dette hjelper vi deg med.

Fersk i faget

De beste personlige lærerne kommer selv rett fra en læringssituasjon. Derfor må alle PLer være studenter på godkjent universitet/høyskole, eller være tidligere student og ha fullført studiene for maksimum 3 år siden.

Beste vilkår i bransjen

Med en betaling på 200 til 300kr i timen har Learnlink de beste vilkårene for personlige lærere i Norge. Vi mener erfaring skal telle positivt. Derfor øker timebetalingen jo lenger du har eleven.

Din egen sjef

Hos Learnlink er det du som er sjefen. Du bestemmer arbeidstid, håndterer avtaler med eleven og legger opp undervisningen slik du mener er best. Hos andre firmaer må du rapportere om hver minste endring i planen. Hos oss styrer du selv.

Vær en del av fremtiden

Taxinæringen ble revolusjonert av Uber. Nå står privatundervisningsbransjen for tur. Learnlinks digitale læringsplattform med videosamtale, nettundervisning og chat erstatter ineffektive firmaer. Hos oss blir du med på en spennende utvikling i læringsteknologi. Hos oss er du med på det vinnende laget.