Bli Personlig Lærer


Den beste deltidsjobben for engasjerte studenter

En overraskende givende deltidsjobb

Learnlink er skapt av engasjerte studenter – for engasjerte studenter. Hos oss tar du del i et ungt og motiverende arbeidsmiljø, og jobber sammen med hundrevis av landets fremste studenter.

Som personlig lærer i Learnlink er jobben din å gjøre læring gøy igjen for elevene dine.

Fleksibel


Som Personlig Lærer velger du selv når, hvor og hvor mye du ønsker å jobbe. En ideell jobb å kombinere med en travel studiehverdag.

Givende


Du hjelper elevene dine til økt motivasjon, bedre selvtillit og tro på egne ferdigheter, og er med på å senke frafall i skolen.

Lærerik


I tillegg til faget du underviser i vil du lære om mennesker og pedagogikk, og ikke minst bli bedre kjent med deg selv.

Krav

Vitnemål


Du har høy måloppnåelse i fagene du skal undervise i. Dette betyr 5 eller 6 fra VGS, eller at du har tatt fagene på universitetet.

Politiattest


Alle Personlige Lærere må laste opp godkjent politiattest. Dette hjelper vi deg med.

Fersk i faget


De beste personlige lærerne kommer selv rett fra en læringssituasjon. Derfor må alle PLer ha gått ut fra VGS for mindre enn 10 år siden.

«Learnlink er det beste stedet å jobbe fordi jeg får muligheten til å gjøre en forskjell for elever som trenger det»

– Ole Kristian Hardtvedt Knudsen, NTNU

«Du hjelper elevene dine til økt motivasjon, bedre selvtillit og tro på egne ferdigheter, og er med på å senke frafall i skolen.»

– Ingrid Holtan Søbstad, NTNU

Beste vilkår i bransjen

Med en lønn på 200 til 250 kr i timen, har Learnlink de beste vilkårene for personlige lærere i Norge. Vi mener de beste skal få best betalt. Derfor fører gode tilbakemeldinger fra elever til lønnsøkning.

Du underviser. Vi fikser resten.

Du konsentrerer deg om å være verdens beste Personlige Lærer. Derfor tar vi oss av markedsføring, rekruttering av elever, lovmessigheter og betaling.

Vær en del av fremtiden

Taxinæringen ble revolusjonert av Uber. Nå står privatundervisningsbransjen for tur. Learnlinks digitale plattform med ratingsystem, betaling og chat erstatter ineffektive firmaer. Hos oss er du med på det vinnende laget.

Få din første elev i morgen

Søk Bygg profil Intervju Kurs og opplæring Din første elev

Søk

Bygg profil

Intervju

Kurs og opplæring

Din første elev

Din egen sjef

Hos Learnlink er det du som er sjefen. Du bestemmer arbeidstid, håndterer avtaler med eleven og legger opp undervisningen slik du mener er best. Hos andre firmaer må du rapportere om hver minste endring i planen. Hos oss styrer du selv.

Learnlink bruker cookies.
Les mer.