Den beste deltidsjobben for engasjerte studenter

Fleksibel

Som Personlig Lærer (PL) velger du selv når, hvor og hvor mye du ønsker å jobbe. En ideell jobb å kombinere med en travel studiehverdag.

Givende

Du hjelper elevene dine til økt motivasjon, bedre selvtillit og tro på egne ferdigheter, og er med på å senke frafall i skolen.

Lærerik

I tillegg til faget du underviser i vil du lære om mennesker og pedagogikk, og ikke minst bli bedre kjent med deg selv.

Søk jobb som Personlig Lærer

Ole Kristian

«Learnlink er det beste stedet å jobbe fordi jeg får muligheten til å gjøre en forskjell for elever som trenger det»

– Ole Kristian Hardtvedt Knudsen, NTNU

Ingrid
«Å være Personlig Lærer er perfekt hvis man vil ha en variert og fleksibel jobb, og så lærer man masse selv av å lære bort og hjelpe andre! «

– Ingrid Holtan Søbstad, NTNU

Høyeste lønn i bransjen

Med en lønn på 200 til 350 kr i timen, har Learnlink de beste vilkårene for personlige lærere i Norge. Vi mener de beste skal få best betalt. Derfor fører gode tilbakemeldinger fra elever til lønnsøkning.

Du underviser. Vi fikser resten.

Du konsentrerer deg om å være verdens beste Personlige Lærer. Derfor tar vi oss av markedsføring, rekruttering av elever, lovmessigheter og betaling.

Vær en del av fremtiden

Taxinæringen ble revolusjonert av Uber. Nå står privatundervisningsbransjen for tur. Learnlinks digitale plattform med ratingsystem, betaling og chat erstatter ineffektive firmaer. Hos oss er du med på det vinnende laget.

 

Få din første elev i morgen

 

SøkBygg profilIntervju Kurs og opplæring Din første elev!

 

Din egen sjef

Hos Learnlink er det du som er sjefen. Du bestemmer arbeidstid, håndterer avtaler med eleven og legger opp undervisningen slik du mener er best. Hos andre firmaer må du rapportere om hver minste endring i planen. Hos oss styrer du selv.

Vi ordner betalingen

Få pengene rett på konto når det passer deg best. Du bestemmer din egen timespris. Skatt betaler du kun over en viss inntjening, og vi har gjort det latterlig enkelt for deg.

Vi ser etter deg som er sosial, faglig sterk og glad i å hjelpe andre. Søk nå!

Søk om å bli Personlig Lærer

 

Krav

Vitnemål

Du har høy måloppnåelse i fagene du skal undervise i. Dette betyr 5 eller 6 fra VGS, eller at du har tatt fagene på universitetet.

Politiattest

Alle Personlige Lærere må laste opp godkjent politiattest. Dette hjelper vi deg med.

Fersk i faget

De beste personlige lærerne kommer selv rett fra en læringssituasjon. Derfor må alle PLer ha gått ut fra VGS for mindre enn 10 år siden.