Den beste måten å forberede seg til eksamen

Dette sier kundene våre

Urte

“Jeg lærte masse og føler meg mye mer forberedt til eksamen. Jeg kommer til å burke Learnlink før neste eksamen også."

Kamille

"Jeg er veldig fornøyd! Jeg følte jeg lærte så mye mer på to dager enn det jeg har gjort på et helt år med S2 på skolen.Jeg fikk fikk tett oppfølgning i forhold til nivået jeg lå på. Syntes faktisk det var gøy å jobbe med matte, fordi endelig så greide jeg å ha en viss forståelse i faget!"

Hanne

"Min datter har fått oppfølging fra Learnlink i forkant av alle avsluttende prøver. Vi setter utrolig pris på å se at hun med personlig lærer klare å senke skuldrene slik at eksamen og tentamen ikke blir så skummelt." 

Ring 455 02 345

eller legg igjen telefonnummeret ditt.

Elever forbereder seg til eksamen med en av våre lærere i dag!

Velg den pakken som passer deg best: 

20 timer oppfølging med personlig lærer

20 timer med  personlig lærer.

Leksechat alle ukedager kl.15-19

10 timer oppfølging med personlig lærer. 

Bli eksamensklar!

På slutten av hvert semester tar vi i Learnlink i mot flere hundre elever som ønsker hjelp med små og store ting før eksamen.  Vi hjelper alt fra de som ikke har sett på boken til de som sikter på høyeste måloppnåelse. For å kunne hjelpe alle har vi laget eksamenspakker tilpasset hvert enkelt behov. Kjenner du en som ønsker litt ekstra hjelp før eksamen? 

Vi har flere flinke lærere som kan hjelpe. Trykk her for å velge pakke.

Alle våre pakker betales på forhånd, men er dekket av fornøyd-eller-pengene-tilbake-garanti. Du bestemmer selv om du ønsker å fortsette etter første time med lærer. Er du ikke fornøyd betaler du ingenting 🙂

Ring 455 02 345

eller legg igjen telefonnummeret ditt.

Eksamenskurs

Hver lørdag og søndag arrangerer vi også eksamenskurs i matte på Forskningsparken i Oslo. Dette er en god mulighet for å bli bedre i matte og forberede seg til tentamen eller eksamen i hyggelige omgivelser.

Ring 455 02 345

eller legg igjen telefonnummeret ditt.