Markedsledende på kvalitet og pris

Learnlink har priser og pakker tilpasset deres behov. Vi vet at det kan være vanskelig å binde seg til et produkt man ikke har prøvd før. Derfor betaler dere ikke før etter timen - om dere er fornøyd, naturligvis. Vi strekker oss så langt som mulig for å finne den beste læreren for dere, og ettersom den beste læreren ikke nødvendigvis bor i nabolaget deres, bruker vi morgendagens teknologi for å knytte dere sammen med lærere fra hele landet.

Fremgangsrapporter og videoopptak

Det kan være vanskelig å vite hvordan elevene ligger an til å nå sine mål. Med rapporter fra hver undervisningstime får du full oversikt over status, og hva som skal til for å oppnå enda bedre resultater.

Vi vet at det kan være vanskelig å få meg seg alt man lærer i løpet av en time. Hvis du vil, kan dere filme timene og få de lagret sammen med notatene fra timen. Dermed får dere dobbelt igjen: både en god opplevelse med personlig lærer og skreddersydd innhold å bruke på egenhånd.

Kvalitetssikrede lærere i alle fag

Personlige lærere hos Learnlink har vært gjennom en lang kvalitetssikringsprosess der kun de beste kommer gjennom. Vi vet at det er viktig med en trygg person som eleven kan identifisere seg med. Derfor jobber vi hardt for å finne den beste matchen basert på deres behov.

Tilgjengelige når du trenger oss

Våre personlige lærere følger opp mellom timene og er kan hjelpe med små oppgaver fortløpende. Om det er noe annet, er Learnlink-teamet tilgjengelig på chat og telefon fra 9 til 21 hver eneste dag.

Leksehjelp med Learnlink

Fleksibilitet

Våre personlige lærere er fleksible og tilpasser seg deres behov.

Mestring

Vi jobber for å få mestringsfølelse og motivasjon tilbake i skolearbeidet.

Faglig styrke

Veien til en bedre opplevelse av skolehverdagen er gjennom god, tilpasset læring. Derfor har alle personlige lærere toppkarakterer i fagene de underviser.