5 av 5 stjerner
  • Godkjent politiattest
  • Godkjent vitnemål
  • Gjennomført opplæring
Studerer Siv. ing. Produktutvikling og produksjon ved NTNU

Ole Kristan Hardtvedt Knudsen

Jeg er en 24 år ung mann fra Oslo som studerer sivilingeniør ved NTNU. Jeg har alltid elsket å undervise, og dette er også noe jeg er god på. Jeg har pedagogisk utdanning fra Hærens befalsskole samt at jeg har jobbet som lærervikar, privatlærer og støttekontakt. Jeg har også flere år bak i sommerskolen i Oslo der jeg i sommer har jobbet som baseleder. Jeg har nå hatt, og har flere elever gjennom Learnlink og begynner å bli veldig dreven i en til en-undervisning!

Hvorfor jeg er en god personlig lærer

Jeg er en god underviser fordi jeg elsker å lære bort! Jeg håper og tror at noe av den gleden kan smitte over på deg som elev:) Jeg tror på gode relasjoner mellom lærer og elev. Dette skaper tillit og gjør at du trives bedre i timene, dette gjør at du lærer mer. Jeg er også veldig tålmodig og flink til å forklare problemer på nye og praktiske måter. Samtidig mener jeg at man lærer aller mest av å klare oppgavene selv, og jeg lar deg jobbe med oppgavene når jeg ser at du får det til! 

Veldig hyggelig og omtenksom.
Mor (44)
Vår sønn på 15 år (10. trinn) var ikke glad for at vi søkte etter lærer i matematikk, men etter første time var han veldig fornøyd, og ville fortsette. Etter over 10 dobbelttimer har fått en bedre forståelse, karakteren er på vei opp, og han vil fortsette med undervisningen. Vår sønn sier at Ole Kristian er veldig flink til å forklare og lære bort. En veldig motiverende og dyktig lærer! Anbefales!
Foreldre til gutt (15)

Få din egen Ole Kristian

5 av 5 stjerner
Elever
Timer undervist
  • Godkjent politiattest
  • Godkjent vitnemål
  • Gjennomført opplæring
Studerer Grunnskolelærer 1.-7. ved Universitetet i Stavanger

Alva Amalie Eide

Jeg er en aktiv jente på 24 år som elsker å undervise. Jeg har studert psykologi på UiO, og studerer nå grunnskolelærer 1.-7. ved Universitetet i Stavanger. Jeg har erfaring med undervisning som lærervikar ved Tonsenhagen skole og som privatunderviser gjennom Mentor Norge. Jeg gikk ut fra videregående med svært høye karakterer, og trives særlig med å undervise i fag på 1.-7. trinn.

Hvorfor jeg er en god personlig lærer

  • Jeg er tålmodig og imøtekommende
  • Jeg er løsningsorientert og kreativ
  • Jeg brenner for å undervise – og vil jo ha det som et yrke!
  • Jeg trives godt med mennesker
Hedda gjør framgang og er selv fornøyd med Alva, og det samme er vi:)
Mor til Hedda

Vil du se flere lærere?

Kontakt oss, så finner vi noen personlige lærere som passer for deg