Jon er personlig lærer gjennom Learnlink.

Jon Saxhaug Solnør

Universidad Complutense de Madrid

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Jon

Jeg studerer Lenguas Modernas y sus Literaturas på Universidad Complutense de Madrid (UCM) i Madrid, Spania. Dette er en bachelor i språk og litteratur som er delt inn i ett hovedspråk og ett andrespråk. Min retning er fransk som hovedspråk og portugisisk som andrespråk. All undervisning foregår på spansk, med unntak av språkfagene som foregår på de respektive språkene. Jeg var på utveksling i 2. klasse på videregående i Santo Domingo, Den Dominikanske Republikk. Der jeg lærte jeg spansk flytende, et språk jeg nå perfeksjonerer parallellt med å lære meg to nye språk.

Hvorfor Jon er en god underviser

Jeg anser meg selv som dyktig i språk, og har hatt gleden av å bli undervist i forskjellige land, av forskjellige lærere og i forskjellige fag. Jeg drar erfaring av dette til å syntetisere et variert undervisningsopplegg med hovedfokus på grammatikk og vokabular.

Tidligere arbeid

Før studiene jobbet jeg to år i Forsvaret. I ett av disse var jeg instruktør på Militærpolitiskolen, hvor min rolle var todelt mellom å være lagfører i stridstekniske situasjoner, og lærer/instruktør i klasserom.

Interesser

Jeg har stor interesse av å lære, spesielt språk og kulturer som for meg er ukjente. Jeg har nytt godt av muligheten til å være mye ute i naturen i mine år i Forsvaret, som også er en av mine større interesser. Ellers driver jeg med forskjellig sport, slik som ishockey, ski eller egentrening.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!