Erlend er personlig lærer gjennom Learnlink.

Erlend Frøland

NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Erlend

Jeg studerer Profesjonsstudium i medisin ved NTNU. Jeg går også noe som heter forskerlinjen som er et parrallelløp til studiet for å styrke min akademisk kompetanse.

Hvorfor Erlend er en god underviser

Jeg har erfaring med veiledning av yngre medstudenter i en læringsmetode som kalles problembasert læring. Med dette følger også egne kurs i metoden. På fritiden er jeg engasjert i en studentforening som utvikler og tilbyr kurs i førstehjelp til blant annet medstudenter og videregåendeelever, samt ulike yrkesgrupper hvor jeg har fått mye god erfaring fra ulike nivåer og med ulike innfallsvinkler. Det som gjør noen flink til å undervise tror jeg likevel i stor grad står og faller på interessen for undervisningsarbeidet, samt fagområdet det undervises i.

Tidligere arbeid

Siden oppstart av studie har jeg jobbet som vitenskapelig assistent ved Fakultet for medisin og helsevitenskap som representant på utdanningsmesser, omviser på capus, og underviser av lavere grads medstudenter blant annet. I tillegg har jeg diverse arbeidserfaring fra ulike andre bransjer utenfor undervisnings- og utdanningsinstutisjoner.

Interesser

Jeg bruker mesteparten av dagene mine på skole, jobb, forskning og frivillig aktivitet i studentforeninger. Det er stort sett innenfor disse kategoriene interessene mine ligger.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!