Hung er personlig lærer gjennom Learnlink.

Hung Trinh

Studerer datateknolgi, matematikk, kunstig intelligens og blockchain på internett

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

"Hung er veldig dedikert, og har en svært god tone med elevene sine. "

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Hung

Det viktigste prinsippet jeg har lært er at: "Det eneste som varer er det å hjelpe andre mennesker." Derfor har jeg valgt å bli en privatlærer. Forbi dette jobber jeg hardt med å bli en Software Ingeniør for å jobbe i en oppstartbedrift. Jeg er veldig interessert i Blockchain og ser allerede at de neste verdensforandrende applikasjonene kommer til å bli bygget på denne platformen.

Hvorfor Hung er en god underviser

Jeg fokuserer på å gjøre eleven en selvdreven student. For å nå dette målet lærer jeg elevene mine 5 viktige prinsipper. Disse prinsippene lærer altfor mange studenter for sent. 1. Hvordan å bli motivert til å lære 2. Hvordan å forbrede seg til timene 3. Hvordan å ta notater 4. Hvordan å jobbe med materialet 5. Hvordan å effektivt evaluere sin egen læring mot et mål, og forbedre seg Disse prinsippene er ikke begrenset til studielivet, men er noe som en vil ta med seg for resten av livet.

Tidligere arbeid

Min Linkedin-profil: https://www.linkedin.com/in/hung-trinh/ Min nettside: hung.no

Interesser

Bøker, Vennskap, Kunstig Intelligens, Blockchain, Matematikk, Fysikk, Programmering, Business Strategi, Entreprenørskap, Romfartstøy, Genetikk og Syntetisk Biologi

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!