Elisabeth er personlig lærer gjennom Learnlink.

Elisabeth Stava

Universitet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Elisabeth

Hei! Mitt navn er Elisabeth, jeg er fra Kristiansand, men bor i Oslo og i Abidjan. Jeg er utdannet Samfunnsgeograf ved Universitet i Oslo og har også studert Sosialt Entrepreneørskap i Oslo og i Cape Town. Jeg er glad i trening, spill, tegning og lage mat. Jeg har jobbet frivillig i mange år blant annet som leksehjelp for barn med minoritetsbakgrunn (MiFA) og arrangert sommerleirer for barn i asylmottak i Bærum.

Hvorfor Elisabeth er en god underviser

Jeg trives best med å jobbe med mennesker og liker spesielt barn og unge. Jeg brenner for at alle skal kunne lære og utvikle seg og mener at vi må tilrettelegge for individe behov. Jeg er nysgjerrig, tålmodig og vil gjøre mitt beste for at de jeg jobber med skal oppnå mestringsfølelse og bli sett.

Tidligere arbeid

Wattero - Gründer (februar 2017 - nåværende tidspunkt) Er ansvarlig for å utvikle solprosjekter i Elfenbenskysten. Wattero er en bedrift som installerer solcellepaneler på landsbygden i Vest-Afrika der mennesker ikke har tilgang til elektrisitet. Uloba – Personlig assistent Gaustad Sikkerhetpsykiatrisk avdeling – Ekstrahjelp

Interesser

Lese, språk, reise, entreprenørskap, samfunn og trening

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!