Alexandra er personlig lærer gjennom Learnlink.

Alexandra Parlange

Toulouse Business School i Frankrike

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Alexandra

Jeg er en aktiv og positiv jente på 23 år. Liker å løpe tur i skogen, reise til nye steder og tilbringe tid med venner. Har for tiden internship i Dnb i Oslo, og er nylig ferdig med en bachelor i International Management i Frankrike. Er over middels glad i språk, kultur og reise, og snakker flytende fransk, engelsk, og spansk.

Hvorfor Alexandra er en god underviser

Jeg er genuint opptatt av at eleven skal forstå og ha progresjon, og gjør mitt beste for å få det til. Noe av det viktigste for å oppnå gode resultater er å ha riktig fokus når man studerer, så jeg setter gjerne opp en plan med mål og delmål med eleven for at vi skal få mest mulig ut av undervisningen! Jeg er sterk i språk grunnet min doble nasjonalitet (fransk og norsk), samt fire år med jobb og studier i Frankrike, Spania og Sør-Amerika.

Tidligere arbeid

Har tidligere erfaring som engelsklærer på barne- og ungdomsskole i Ecuador gjennom fem måneder, i tillegg til å ha gitt privattimer i norsk til en spansk student da jeg studerte i Barcelona.

Interesser

Er glad i å løpe i skogen, spille volleyball og håndball, reise og ta bilder (sjekk ut @hallakloden på insta), bli kjent med nye mennesker og lære nye ting!

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!