Helene er personlig lærer gjennom Learnlink.

Helene Fønstelien

Kybernetikk og robotikk ved NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Helene

Jeg heter Helene og er 20 år. For tiden studerer jeg i Trondheim, der jeg går i 2. klasse på Kybernetikk og robotikk. På fritiden liker jeg å være med venner, trene og engasjere meg i studentorganisasjoner. For tiden er jeg med i Vektorprogrammet (en organisasjon der studenter drar til ungdomsskoler for å bidra i matteundervisningen) og kostyme- og rekvisittgruppen i revyen til linjeforeningen.

Hvorfor Helene er en god underviser

Jeg selv er glad i realfag ønsker jeg å spre denne interessen ved å hjelpe andre med forståelse i faget. Som vektorassistent hadde jeg svært positive erfaringer. Etter å ha hatt egen undervisning for noen ungdomsskoleelever i en klasse på på Lade skole fikk jeg positive tilbakemeldinger fra elevene, som sa at undervisningen hadde vært lærerik og spennende.

Tidligere arbeid

Vektorassistent i Vektorprogrammet, høsten 2019. Vektorprogrammet er en frivillig organisasjon som sender ut studenter til ungdomsskoler for å hjelpe til i matematikkundervisning. Som vektorassistent har jeg besøkt Lade skole og hjulpet elever på 8. til 10. trinn i mattetimene, både gjennom undervisning av mindre grupper og ved å assistere lærer i veiledning av elevene under jobbing med oppgaver. Tidligere har jeg vært frivillig instruktør for Oslo Karateklubb, for klassen Nybegynner – barn (7 til 15 år) og for klassen Videregående – ungdom/voksne (over 15 år). Her har jeg undervist og hjulpet til med undervisning i karate.

Interesser

Teknologi, realfag, trening og venner

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!