Ali er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ali Qureshi

Sivilingeniør Petroleum ved NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Ali

Jeg er en 23-åring fra Oslo som er glad i musikkproduskjon og fotball og som har en omfattende bakgrunn i realfag fra både videregående og universitet. Som studentassistent og kursholder på NTNU, har jeg en del erfaring med undervisning og har vist sterk faglig kompetanse innen fagfeltet. Jeg har også fått opplæring i undervisningsmetoder og teknikker gjennom NTNU.

Hvorfor Ali er en god underviser

Jeg legger stor vekt på å tilpasse undervisningen til eleven slik at de aktivt kan delta i utformingen av sin egen undervisning. Å engasjere eleven og gjenopplive motivasjonen deres, og samtidig ta hensyn til deres mål og behov, er noe av det viktigste for meg. Jeg er flink til å formidle ny og kompleks informasjon på en enkel og gøy måte. Med min erfaring og utdanningsbakgrunn kan jeg garantere å få frem det faglige potensialet hos hver enkelt elev og hjelpe dem med å nå målene de har satt for seg.

Tidligere arbeid

Studentassistent på NTNU - hjalp studenter med arbeidet deres og hjalp professorer med å rette innleveringer. Kursholder på NTNU - holdt lynkurs for andre studenter i fag som matematikk, fysikk, statistikk og programmering

Interesser

Musikkproduskjon, fotball og realfag

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!