Josephine er personlig lærer gjennom Learnlink.

Josephine Andersen

Fullført bachelorgrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Josephine

Jeg er en snart 24 år gammel jente som har fullført en bachelorgrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og nå snart har hatt ett praksisår før jeg starter på min master ved Sciences Po i september. Praksisåret mitt startet med et internship hos FNs høykommisær for menneskerettigheter i Bangkok før jeg reiste videre til Beijing hvor jeg nå er praktikant ved det danske handelskammeret. Jeg er en utadvendt, motivert og positivt innstilt jente som liker nye opplevelser og møte nye mennesker.

Hvorfor Josephine er en god underviser

Jeg var alltid selv glad i skolen, fra barneskolen frem til universitetet, noe jeg ønsker å dele videre til andre. I tillegg til å jobbe godt alene har jeg alltid likt å jobbe med skolearbeid sammen med andre. Dette har gjort at jeg har blitt bedre på å formulere meg og forklare systemer og strukturer for andre, og forstå når andre har forstått. I tillegg var jeg som videregåendeelev hjelpeunderviser ved kulturskolen i Ås for unge fløytestudenter.

Tidligere arbeid

Krukkegården i Ås over 7 år, kundeservice og salg. Opptakskontoret ved Universitetet i Oslo. Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus. Galleri Svalbard.

Interesser

Internasjonal politikk og begivenheter, språk, musikk og film.

Kurs

Introduksjonskurs

Introduksjonskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!