Ole Jørgen er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ole Jørgen Holthe

Integrert 5-årig Master i Bioteknologi, ved NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Ole Jørgen

Er en 23-åring fra Stabekk som i forbindelse med jobb og studier har bodd mye rundt i Norge. Har drevet med hundekjøring, langrenn og klatring. Er veldig utadvendt, glad i mennesker og glad i å lære bort. Tar for tiden 2-året i en integrert master i Bioteknologi ved NTNU.

Hvorfor Ole Jørgen er en god underviser

Oppdaget at jeg elsket å lære bort da jeg jobbet som instruktør i forsvaret. Har selv jobbet hardt for å forstå fagene jeg nå er sterk i. Dette gjør det enklere å hjelpe andre med å se hvilke metoder en kan bruke, og hvordan en skal motivere seg til å lese. Er veldig interessert i det jeg studerer, og er veldig glad i å lære bort, noe som smitter over på den en underviser :)

Tidligere arbeid

Er utdannet ved luftforsvarets befalskole fra 2014 til 2015. Jobbet deretter som befal ved 131-Luftving Sørreisa fram til høsten 2017. Jobbet hovedsakelig som Identifiserings-offiser(IDO), men hadde også ansvar som røykdykker, Link-operatør, Radar-operatør, Daghavende vakter, og instruktør ved Luftforsvarets Kontroll og varslingsskole (LKVS). Arbeidet som IDO gikk ut på trusselvurdering og identifisering av fly i, og i nærheten av norsk luftrom. Stillingen som instruktør ved LKVS var opplæring av befalselever, grenaderer og befal mot utsjekk som kvalifisert IDO.

Interesser

Friluftsliv, klatring, hundekjøring, langrenn.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!