Øyvind er personlig lærer gjennom Learnlink.

Øyvind Meen

Hovedfag Sammenliknende politikk/statsvitenskap fra Universitetet i Bergen.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


Bli bedre kjent med Øyvind

Jeg heter Øyvind Meen Kittilsen, og bor på Breidablikk ved Porsgrunn. Jeg er utdannet statsviter (cand.polit.) fra Universitetet i Bergen. I tillegg har jeg universitetsstudier i sosialøkonomi/samfunnsøkonomi, historie, og pedagogikk (PPU). Jeg er gift, og har ett barn.

Hvorfor Øyvind er en god underviser

Er en "levende" lærer som legger vekt på å se elevene. Det skal man gjøre i muntlige fag som mine. Har stor faglig interesse i mine undervisningsfag.

Tidligere arbeid

Frem til sommeren 2018 jobbet jeg som lektor i samfunnsfag og historie ved Vest-Telemark vgs. avd. Seljord, og ved Toppidrettsgymnaset i Telemark (TiT). Jeg måtte slutte i Seljord sommeren 2018 sammen med fire andre lærere da skolen ikke fikk nok elever til skolestart 2018. Jeg har omfattende erfaring som lærer/lektor i den videregående skolen andre steder. I studietiden jobbet jeg et halvt år som adjunkt i samfunnsfag ved Bergen Katedralskole. Etter hovedfag var en mine første jobber som lektor i samfunnsfag, sosialøkonomi og historie ved Voss Gymnas. Senere har jeg jobbet som lektor i historie for AOF Stavanger (gymnasfag), og jeg har vært faglig leder for statsvitenskap ved Folkeuniversitetet Rogaland. I 2014 hadde jeg en mindre stilling som lektor i samfunnsfag ved Bamble videregående skole, og en halv stilling som lektor i samfunnsfag ved Nome videregående skole som strakk seg til skoleslutt i 2015.

Interesser

Turer, svømming, litteratur, mine fag. Skriver som freelance for et par aviser.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!