Leah er personlig lærer gjennom Learnlink.

Leah Meyer

Psykologi ved Universitetet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Leah

Jeg er ei 19 år gammel jente fra Tyskland. I Juli 2018 flyttet jeg til Norge for å studere. Jeg er glad i alt som har med bokstaver å gjøre, det vil si at jeg liker å lese og lære meg språk men jeg blir også ofte kreativ selv. På fritida mi driver jeg med skihopp. At Oslo har fine hoppbakker var en grunn for meg til å flytte dit. En annen grunn var at jeg kunne forbedre norsken min. Da jeg fortsatt gikk på skolen begynnte jeg å lære meg selv norsk. Jeg følte at norsken min ikke var flytende nok. Siden det ikke finnes noen bedre måte å lære seg språk på, enn kommunikasjon med de som har det som morsmål, dro jeg til Oslo. I Oslo studerer jeg Psykologi. Det jeg liker best me dette faget er, at man lærer noe om seg selv og alle i verden. Psykologi angår alle. Senere i mitt liv vil jeg være i stand til å hjelpe andre med kunnskapen fra studiet.

Hvorfor Leah er en god underviser

Jeg er veldig glad i å lære nye ting på egenhånd. Jeg elsker å gi videre litt av den gleden jeg føler når jeg endelig forstår en oppgave jeg har prøvd meg lenge på. Det å finne en løsning til et problem sammen gir meg stor glede. Jeg er også noen å ha det gøy med. Etter min mening lærer man best med litt humør og latter. Siden jeg har lært fire språk selv, er det enkelt for meg å forklare hvordan språk fungerer. Det kan være en fordel som lærer. Dessuten har jeg erfaring som leksehjelp.

Tidligere arbeid

2015-2017: Leksehjelp i Latin for en gutt som gikk på ungdomsskolen 2017-2018: Leksehjelp for ei jente som gikk på barneskolen i Latin og Engelsk

Interesser

Språk, Litteratur, Skihopp, Inline Skating, Psykologi

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!