Rabbia er personlig lærer gjennom Learnlink.

Rabbia Ejaz

Odontologi

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Rabbia

Jeg er 19 år, og bor i Kjeller, ved lillestrøm. Liker å omgås med andre rundt, både venner og nye mennnesker. Ønsker å hjelpe andre med en bedre skolehverdag. Jeg vet at mange sliter på skolen, derfor vil jeg være med på å gjøre en forskjell. Kjemi, biologi og matte er noen av mine favoritt fag, og ønsker å formidle det jeg kan til andre. Vant siste året på VGs prisen for «Årets realist". Nå for tiden studerer jeg odontologi ved UiO.

Hvorfor Rabbia er en god underviser

Jeg brenner virkelig for realfag. Det er noen av de beste fagene jeg vet om. Men samtidig har jeg også mye annet å tilby. Elsker både historie og Rle, og med alt det jeg kan vil jeg nok si at jeg er en god lærer. Er opptatt av å se at de som er rundt meg skal lykkes, og derfor gjør jeg alt for å hjelpe den personen. Er opptatt av at andre skal synes at skole og lekser er noe gøy, og jeg bruker derfor alternative undervisningsmetoder, praktiske oppgaver og ikke misnt digitale verktøy for å overbevise elevene. Har selv fått høre at mange har lært mye av meg. Hjemme også hjelper jeg til mine søsken med skole, så vil si at jeg har god erfaring. Jeg vil beskrive meg selv for en virkelig god lærer som virkerlig brenner for å lære andre.

Tidligere arbeid

Som sagt har jeg tidligere jobbet på biblioteker. Var i ungdomsskolen en del av programfaget” Innsats for andre” og har jobbet i den forbindelsen og senere også, bla i sykehjem og i nærmiljøet rundt der hvor jeg bor. Har hatt en rekke sommejobber som i apotek og i bibliotek.

Interesser

Veldig glad i jobbe med realfag

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!