Helle Marie er personlig lærer gjennom Learnlink.

Helle Marie Undrum

Studerer bioteknologi

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


"Helle har veldig god forståelse for det faglige, og er tålmodig og flink med elevene sine ."

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Helle Marie

Jeg er opprinnelig fra Tønsberg og er 21 år.Nå er jeg fulltidsstudent ved NTNU i Ålesund og går andre året på Bachelor på bioteknologi. Ved siden av studiene trener jeg og liker godt å benytte den fine naturen i nærområdet. Bortsett fra dette er jeg ekstremt glad i å lage mat og å samle kjente og kjære til et godt måltid. Jeg er en positiv jente som aldri gir opp. Vil også tørre å påstå at jeg er et ja-menneske, og mener at alt er mulig. Mitt livsmotto er "Det går bra til slutt, og er det ikke bra så er det ikke slutt.".

Hvorfor Helle Marie er en god underviser

Jeg er tålmodig og god på konstruktiv kritikk. Mitt mål er å få eleven til å kjenne mestringsfølelse og engasjement i læringen. Det er ingen ting som er så gøy som å kjenne at man får til og har fått tilbake selvtilliten i et fag. Jeg er også strukturert, pålitelig og full av empati. Jeg har selv hatt privatlærer i matte og vet at det kan kjennes litt ekkelt å ikke få til, men det hjelper å spørre om hjelp fra utsiden av skolen. Jeg har erfaring med barn og unge fra tidligere som trener og barnehageassistent, og vet at ingen er like eller lærer på lik måte. Noen trenger litt lenger tid enn andre eller andre måter enn andre, inkludert meg selv.

Tidligere arbeid

Deltidsansatt på Rema 1000 Skøyteskoletrener Tønsberg Turn Kunstløpklubb Vaskehjelp Cavident Assistenttrener Extend art of Dance Barnehage assistent Adecco Instruktør Velotel treningssenter

Interesser

Jeg interesserer meg for trening, fotografering, dyrevern, miljøet og er ekstremt glad i god mat.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!