Espen er personlig lærer gjennom Learnlink.

Espen Løvhaugen

Ingeniørvitenskap og IKT - masterstudium (5-årig)

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


"Espen er en dedikert og engasjert lærer, med gode formidlingsevner."

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Espen

Hei! Jeg heter Espen og er en aktiv gutt som alltid vil lære mer. Nå studerer jeg Ingeniørvitenskap og IKT og holder på med tredje året. Jeg har alltid blitt fascinert av realfag og jeg syns det er gøy å lære selv om det til tider kan være utfordrende. Likevel kan man få til det meste med et smil om munden og ståpåvilje! På fritiden liker jeg å holde meg aktiv og jeg er ofte å se på treningssenteret. Læring og trening er for meg ganske likt og det å få mestringsfølelse for noe man har jobbet hardt for er det beste jeg vet.

Hvorfor Espen er en god underviser

Jeg er en god underviser fordi jeg aldri har vært den som har lært ting raskest og har brukt tid på å lære. Ofte har jeg sittet og tenkt "hvorfor er det slik det fungerer" og jeg har måtte jobbe hardt for å forstå. For å klare å jobbe hardt og holde motivasjonen oppe syns jeg det er så viktig at læringen skal være gøy. For å nå målet man setter seg vil jeg alltid juble for alle de små delmålene, fordi de er så viktige og det er her læringen ligger. Jeg er en god underviser fordi jeg alltid vil være støttende som gir alt for at de jeg underviser skal føle at de mestrer og forstår.

Tidligere arbeid

Bitcamp(2018) - Assistenlærer under kurs i spillprogrammering med JavaScript for barn og unge. Adecco(2016) - Barnehageassistent. Manpower(2016) - Barnehageassistent .

Interesser

Trening og hund

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!