Sang er personlig lærer gjennom Learnlink.

Sang Hoon

Comparative and International Education på UiO

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Sang

Jeg er en 27-åring som har bodd i Norge i et år. Jeg er opprinnelig fra Sør-Korea, men jeg identifiserer meg som en fler- kulturell og språkelig person med tilsværende opplevelser. Jeg koser meg når jeg engasjerer meg i nye situasjoner og jobber med mangfoldige folk.

Hvorfor Sang er en god underviser

Jeg forstår meget godt at hver elever har sin egen behov, og at læreren burde finne ut ulike måter for å tilpasse seg slik at elever kan få den beste opplæringen som mulig. På linje med sånt tankesett er jeg særlig flink til å utnytte ekstern kilder for å støtte elevers læring, ikke minst digitale verktøy.

Tidligere arbeid

Jeg jobbet som en engelsk lærer i Beijing før jeg kom til Norge. I datida underviste jeg i engelsk for elever fra fjerde og femte klasse. Mesteparten av elevene var kinesere, og deres engelsk ferdigheter varierte. Derfor måtte jeg tilpasse meg of individualisere mine undervisninger og vurderinger slik at elevene kunne bli bedre fornøyd. I tillegg til min profesjonell erfaring hadde jeg min et års praksiserfaring på en skole i Illinois. Skoledistrikten hadde en politikk som kalles '1-og-1', hvor alle elever er gitt en Chromebook i løpet av skoleår. Takket være den lærte jeg meg hvordan jeg kan bedre nytte teknologi i klasserom.

Interesser

Friluftsliv, pedagogikk, fotografi, meditasjon, språk

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!