June er personlig lærer gjennom Learnlink.

June Natalie

Jeg tar en bachelor i historie. Jeg har tidligere 60 poeng i antikkens kultur og 50 poeng i nordisk, jeg jobber med å få de siste 10 poengene slik at jeg får undervisningskompetanse i norsk.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med June

Jeg er 22 år, bor i Tromsø og har tidligere studert to år i Oslo. Jeg skal fullføre en bachelor i historie, før jeg tar en master og en PPU for å bli lærer på videregåendeskole. Jeg har visst siden jeg var åtte år at jeg ville bli lærer og jeg er ferd med å sørge for at denne drømmen blir oppfylt! Ved siden av studiene har jeg en bokinstagram hvor jeg anbefaler bøker, @bokpanda. Jeg har også jobbet fire år i en bokhandel hvor jeg hadde ansvaret for barn- og ungdomshyllene, både norske og engelske. Jeg har jobbet i Leos Lekeland og vil derfor si at jeg har ganske god tålmodighet, også med de som ikke kan sitte stille. Jeg liker dans og fotball.

Hvorfor June er en god underviser

Jeg kan hjelpe med motivasjon, men jeg kan også hjelpe deg å nå karaktermål. Jeg hadde dårlig motivasjon og hadde utfordringer med psykisk helse gjennom ungdom- og videregåendeskole. På ungdomskolen klarte jeg uansett å få et snitt på 5. Jeg er i dag frisk og har massevis av motivasjon og energi! Jeg vil derfor spesielt si at hvis du har et barn, eller en en ungdom, som har det litt vanskelig, så er jeg en perfekt lærer. Vi tar det i ditt tempo og sørger for at du kommer dit du vil! Jeg synes dagens skolesystem er for dårlig. Klasserommene er for fulle, lærerne har derfor ikke nok tid til alle sammen, læreplanen er for A4 og følger ikke enkelt elevenes tempo og behov. Dette kan vi gjøre her! Jeg vil ha masse tid til deg som elev og spesielt før prøver så kan vi jobbe litt ekstra om du vil det. Jeg vil også ta det i ditt tempo og sørge for at du når de målene du setter deg.

Tidligere arbeid

ARK bokhandel: 4 år. Leos Lekeland: 3 år. Og en del andre ting slik om klesbutikk og cafe. Jeg har også jobbet som frivillig som fadder og i studentutvalg.

Interesser

BØKER! Jeg leser masse, både norsk og engelsk. Jeg liker også sightseeing, natur og museum.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!