Njål er personlig lærer gjennom Learnlink.

Njål Svanes

NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Njål

25 åring som jobber 100% innenfor helsesektoren, men kan gjerne fylle på med litt privatundervisning. En viktig del av min nåværende jobb.

Hvorfor Njål er en god underviser

Det å undervise er en stor del av min nåværende jobb. Jeg har undervist studenter,pårørende og pasienter blant annet. Typiske temaer har vært sykdommer,livsstil og medisiner. For at disse skal kunne lære noe nytt må man ofte ha etablert en allianse, dette er noe man må gjøre på svært kort tid innenfor akuttpsykiatri. Etter dette er etablert må man tilpasse stoffet til den enkelte personen, noe skolen ofte ikke har kapasitet til å gjennomføre. Pasientene jeg har undervist til har hatt mange forskjellige psykiske plager blant annet:Depresjon,manier,psykoser, psykisk utviklings hemning og diverse personlighetsforstyrrelser. Derav har jeg mye erfaring med å tilpasse informasjon.

Tidligere arbeid

Jeg har jobbet som spinninginstruktør,resepsjonist,selger, telefonintervjuer, Cafe medarbeider og i bofelleskap. Jeg har jobbet som sykepleier innenfor en hjerte lunge avdeling, sikkerhetspsykiatri og nåværende arbeidsplass som er akuttpsykiatri.

Interesser

Liker å lage mat, stå på snowboard, løpe, treffe venner, se på film/serier, høre på musikk. Reising er noe jeg får gjort for lite.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!