Ida Marie Grefsgård er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ida Marie Grefsgård Mannsverk

Realfagsfordypning på Elvebakken VGS

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Ida Marie Grefsgård

Jeg er en 17 år gammel jente fra Oslo. Jeg går på Elvebakken videregående skole, og tar fysikk, biologi, kjemi og R1. På fritiden interesserer jeg meg for politikk, og er aktiv i en rekke organsisasjoner. Jeg sitter i elevrådsstyret, og interesserer meg derfor veldig for skolepolitikk. For meg er det viktig at de rundt meg har det bra, og at jeg får gjort det jeg kan for at både enkeltmennesker og for at det samfunnet jeg lever i skal få oppleve åpenhet og trygghet. Begge foreldrene mine er lærere, og jeg har på sett og vis vokst opp med skole i fokus. Dette har gjort at jeg har lært mye om pedagogikk og ikke minst hva som er viktig å kunne i de ulike fagene.

Hvorfor Ida Marie Grefsgård er en god underviser

Jeg er en god underviser fordi jeg bryr meg om elevene. Jeg bryr om at elevene skal forstå det de jobber med. Man skal ikke bare pugge datoer og framgangsmåter, men forstå hvorfor man gjør noe. For huske hva man har lært, og for å kunne bruke hva man har lært, må man forstå stoffet. Jeg brenner for å spre kunnskap, og gjøre elever tryggere på skolen.

Tidligere arbeid

Jeg har jobbet i et år som lærer og leksehjelp på en leksehjelpstjeneste på Grønland. Jeg har også tidligere erfaring som privat leksehjelp for bekjente og slektninger.

Interesser

Jeg interesserer meg for politikk og mennesker. På fritiden bruker jeg mye tid på elevrådsarbeid, revy og skole.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!