Sara er personlig lærer gjennom Learnlink.

Sara Bohloli

Medisin ved UiO

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


"Sara er en super jente med masse energi og motivasjon. "

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Sara

Medisinstudent ved UiO som mer enn gjerne hjelper andre med å nå målene sine! Jeg starter på medisinstudiet i Oslo vår 2019, fram til da har jeg et halvt år fri. Jeg vil mer enn gjerne bruke både dette halvåret og tiden ved siden av studiene mine til å dele det jeg har lært meg gjennom 13 års skolegang, med noen som kunne trengt litt hjelp. Jeg har gått på Oslo Katedralskole de siste tre årene, før det bodde jeg i Canada, Iran, Nederland og Sverige. Jeg er imøtekommende og alltid glad for å møte nye mennesker! Spesielt nye elever som lar meg bidra til utdanningen deres.

Hvorfor Sara er en god underviser

Jeg er utadvendt og sosial. Jeg liker å samarbeide og det tror jeg hjelper godt når det gjelder å lære bort kunnskap! i tillegg liker jeg å lære bort ting, for da føler jeg at jeg lærer det enda bedre selv også. Det å snakke om fagstoff med andre, og hjelpe venner og klassekamerater har alltid hjulpet meg med å bli bedre selv. Jeg er opptatt av å kunne dele det jeg har lært, og opptatt av at den jeg hjelper faktisk får den hjelpen hen leter etter.

Tidligere arbeid

Miljøarbeider på omsorghjem, sponsoransvarlig for Krafttak mot kreft Katta, infostand oslo pix, miljøvakt under Kadetten musikkfestival

Interesser

Volleyball, matlaging, film og musikk. I tillegg er jeg stor fan av å reise, se nye steder og møte nye mennesker og kulturer.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!