Henrik er personlig lærer gjennom Learnlink.

Henrik Eijsink

Enkeltemner I Informatikk

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Henrik

Jeg er en 22 år gammel gutt, som studerer ved UiO og driver med Orientering på nasjonalt nivå. Jeg er nettopp ferdig med en bachelorgrad i Robotikk, og nå har jeg planer om å ta en til bachelorgrad til, denne gangen i Programmering. Jeg er veldig glad i å lære og utvikle meg, og jeg har som mål at jeg hver eneste dag kan tenke at jeg har gjort noe nyttig eller lært noe nytt.

Hvorfor Henrik er en god underviser

Jeg synes det er viktig å bli kjent med elvene mine, og finne ut hvordan hver enkelt lærer best. Det er veldig stor forskjell på hvordan barn oppfatter og forstår matematikk, og derfor bør også undervisningen være tilpasset til eleven. Jeg liker å jobbe slik at målet er å forstå og ikke bare at man skal klare en bestemt oppgavetype, det tror jeg man tjener på i lengden, for da kan man se tydeligere sammenhenger mellom ulike deler av pensum, og det er mye mindre sjanse for at man "glemmer" noe man har lært.

Tidligere arbeid

Tidligere har jeg jobbet som trener på allidrettsskole for 1. og 2.klassinger Nå jobber jeg som butikkselger i Löplabbet, og som fysisk trener for 13-16 år gamle barn som driver med utholdenhetsidrett i Nordre Aker.

Interesser

Mine hovedinteresser utenom det å være lærer er: Robotikk/Teknologi, Programmering, Matte, Orientering/Trening, Natur/Fjell, Tur

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!