Johanna er personlig lærer gjennom Learnlink.

Johanna Bondevik

Grunnskolelærer 5.-10. med matematikk ved NTNU.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Johanna

Jeg er ei jente på 20 år fra Helgeland, som for øyeblikket går første året på lærerstudiet ved NTNU i Trondheim. Jeg ser på meg selv som ei blid og grei jente som liker å være sosial og å omgi seg med folk. Jeg har et bredt felt av interesser, som baserer seg på grunnleggende kunnskap og informasjon om hvert felt. Jeg liker, og ønsker stadig, å lære nye ting, og jeg liker å anvende den kunnskapen jeg tilegner meg.

Hvorfor Johanna er en god underviser

Jeg ble forholdsvis nylig ferdig med videregående skole, og sitter igjen med en klar oppfatning av hva som skaper en god lærer og ikke. Selv har jeg hatt en god andel ulike lærere, men også ulike erfaringer fra skolen i forbindelse med vurderinger, motivasjon og trivsel med skolearbeid. Dette tror jeg kan være nyttige erfaringer når jeg selv skal bli lærer, da det gir en bedre forståelse av elevenes mange forskjellige situasjoner, og en innsikt i hvordan potensielle vanskeligheter i henhold til motivasjon og "mangel på" evner kan løses. Jeg ønsker å - hjelpe elever med å finne motivasjon og vilje til å delta aktivt i skolen og å arbeide med skolearbeid - hjelpe elever med å finne en nytteverdi i det de lærer på skolen og det arbeidet de gjør i forbindelse med dette - finne nye undervisningsmetoder for elever som ikke lærer på den "tradisjonelle" måten, og ved dette hjelpe til med å gi en følelse av å lykkes Som nevnt studerer jeg også grunnskolelærer på 5.-10. trinn, og lærer dermed hvordan en skal lære bort, og hva som skaper en god lærer. Jeg er også svært god i norsk, og vil, da jeg selv mener det er et viktig aspekt av undervisningen, legge inn norskundervisning der det skulle vise seg å være behov for det.

Tidligere arbeid

Tidligere har jeg hatt fast jobb som selger hos Fagmøbler, og arbeidet som sommervikar ved Nasjonalbiblioteket over flere år. I tillegg har jeg også hatt en mindre jobb i barnehage, samt deltatt i praksis på barneskolen i forbindelse med studiene.

Interesser

Musikk, språk, litteratur.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!