Christian er personlig lærer gjennom Learnlink.

Christian Borlaug

Universitetet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

"Christian har et brennende engasjement som smitter over på elevene hans. Veldig hyggelig kar!"

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Christian

Min læringsfilosofi er at alle kan lære alt. Ingenting er umulig, det er bare ting man ikke kan enda. Uansett om man tror eller ikke tror at man klarer noe, så har man rett. Jeg har en lidenskap for å hjelpe elever med få ut sitt potensiale, det har alltid gitt meg energi og oppleves givende. Selv gikk fra å være jeg en svært skolelei VGS elev, til å ta universitetsemner i Økonomi, Jus, Informatikk, Psykologi, Medievitenskap m.m. Det handler ofte om å få gnisten tilbake. Jeg vil være den lærern som bidrar til dette. Å være elev handler til dels om å bli sett, å være en god lærer handler mye om å se. Hva er den konkrete elevens mål, styrker og motivasjon. Hvis målet er å "komme seg i gjennom", så vil jeg bistå med det ved å fokusere på de store linjene. Hvis målet er å snuse på de høyeste karakterene, så vil jeg hjelpe til å finne det siste "krydderet" som skal til. Det finnes 100 måter å lære på, det handler om å finne den riktige måten for den konkrete elev.

Hvorfor Christian er en god underviser

Jeg er en god underviser fordi jeg har flere års erfaring fra undervisning i grunnskolen, på alle trinn og i alle fag(med unntak av spansk og tysk). Jeg har hatt ansvaret for hele klasser i lengre perioder, spesialklasser, klasser med nyankomne flyktninger, elever med spesielle behov, elever med atferdsproblematikk. Jeg kan være veldig god til å motivere, til å snu negative tankemønstre som har låst seg. Som lærer bør man også være selvkritisk, og annerkjenne at noen ganger mislykkes man, og at man må prøve en annen strategi. Feiling er læring, og har man sluttet å lære, har man sluttet å forbedre seg.

Tidligere arbeid

Bred erfaring med å jobbe med mennesker, særlig unge mennesker.

Interesser

Teknologi, innovasjon, historie, naturfag, fotografi, design. Spiller squash og trener på sats. Glad i å lage mat og høre på musikk mens jeg gjør det.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!