Simen Rømo er personlig lærer gjennom Learnlink.

Simen Rømo Skille

NTNU, Industriell Økonomi og Teknologiledelse

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


"Simen er engasjert, dedikert, og har gode formidlingsevner. "

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Simen Rømo

Hei, jeg heter Simen og går Industriell Økonomi og Teknologiledelse på NTNU. Jeg er en aktiv gutt som trives best utendørs og når jeg er med venner. Send meg gjerne en melding om du har lyst til å slå av en prat før vi tar en kartleggingstime. Husk at alle timer på Learnlink er dekket av fornøyd eller pengene tilbake garanti. Det betyr at vi kan ha en prøvetime som du bare betaler for om du er fornøyd og vil fortsette med meg som lærer. Vi snakkes :)

Hvorfor Simen Rømo er en god underviser

Jeg oppnådde gode resultater på videregående, og jeg har erfaring med å lære bort dette til søsken og venner av søsken. I tillegg er jeg vant til faglig samarbeid etter 4,5 år på NTNU der vi hele tiden prøver å lære av hverandre. Mange fag på NTNU bygger videre på det man har lært på videregående, og derfor har jeg økt forståelsen min av de flete videregåendefag etter at jeg gikk ut av videregående. Som sivilingeniørstudent bruker jeg for eksempel matte daglig. Jeg er veldig vant til personer med ulik kultur og språk, etter flere utenlandsopphold over lengre tid.

Tidligere arbeid

Hadde min første sommerjobb i butikk mens jeg gikk på videregående. Har senere jobbet som støttekontakt for personer med utviklingshemninger. Av arbeid relevant til studiet mitt har jeg jobbet i Lofotkraft, Rambøll og Sira Kvina Kraftselskap.

Interesser

Ski, fotball, klatring, kiting, ishockey, surfing, generelt utendørs aktivitet.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!