Markus er personlig lærer gjennom Learnlink.

Markus Holtermann

Internasjonale Studier, BA

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Markus

Jeg er en 21-åring fra Bærum som for rundt 6 måneder siden flyttet til Den Haag, Nederland for å studere Internasjonale studier. Jeg er svært interessert i det som foregår i verden, glad i musikk, og er en sosial type som er glad i være med venner og familie.

Hvorfor Markus er en god underviser

Jeg er svært glad i lære bort til andre, og elsker å føle at jeg kan hjelpe andre med å mestre noe de synes er vanskelig. Spesielt når det gjelder fag jeg brenner for personlig, som samfunnsfaglige emner, så synes jeg det er veldig gøy å lære andre å sette pris på slike emner også, ikke bare lære for å lære! Samt med dette er jeg en tålmodig type som er rett på sak, noe jeg mener er viktige kvaliteter hos en god lærer.

Tidligere arbeid

Jeg jobbet under mine år på VGS først som trener for windsurfergrupper ved Bærum Seilforening på deltid, både som sesong- og sommerleir-trener, og som butikkmedarbeider på deltid ved Høvikveien Kjøtt og Kolonial, en lokal delikatesseforretning. Etter VGS jobbet jeg ett år i fulltidsstilling som miljøarbeider ved Haug Skole og Ressurssenter, en skole for barn med fysiske og psykiske utviklingshemninger.

Interesser

Musikk, internasjonale relasjoner, frilufstliv

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!