Johanne er personlig lærer gjennom Learnlink.

Johanne Skjævestad

Økonomi

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Johanne

Hei! Jeg er 18 år gammel, fra Asker og går 1. året på Norges Handelshøyskole i Bergen. Jeg er glad i å være ute, trene og ha hyggelige samlinger med gode venner. Jeg gikk realfagslinjen på Nesbru videregående skole og har derfor mye kunnskap innenfor biologi og matte. Det siste året har jeg vært studentassistent ved videregående skole. I løpet av det året underviste jeg diverse elever i mange ulike fag. Jeg har også bodd seks år i USA, noe som har gitt meg god kjennskap til engelsk. Jeg er målrettet i det jeg foretar meg, og får ofte gode tilbakemeldinger fra elever og medstudenter. Det eneste jeg krever av mine elever er et godt humør og en vilje til å lære.

Hvorfor Johanne er en god underviser

Jeg er tilpasningsdyktig overfor elever og brenner for å gjøre skole morsomt. Min oppfatning er at de som jobber flest timer ikke nødvendigvis er de som gjør det best. Det som er viktigst er hvordan man jobber, og hvordan man bruker de timene hver av oss får utdelt hver dag.

Tidligere arbeid

Barnevakt for familier i USA og Norge Studentassistent ved Nesbru Videregående Skole Leder for Ungt Entreprenørskap Alumni Akershus Daglig Leder i to ulike ungdomsbedrifter Frivillig arbeid i "Case for smiles"

Interesser

Friluftsliv, trening og venner

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!