Maren Helene er personlig lærer gjennom Learnlink.

Maren Helene Kalhagen

Lektor i engelsk ved NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Maren Helene

Jeg er en 20 år gammel jente fra Askim i Østfold som liker å trene litt, gå turer og være sosial med venner og familie. Jeg går nå mitt andre år på NTNU hvor jeg studerer lektor i engelsk med sosiologi som fag 2.

Hvorfor Maren Helene er en god underviser

Jeg har alltid vært interessert i å lære bort, og begynte allerede som liten å lære lillebroren min ting som jeg lærte på skolen. Med to foreldre som begge er pedagoger har jeg lært noen tips og triks gjennom oppveksten. Jeg har erfaring fra litt jobbing i barnehage, og selv om læring på samme måte som i skolen ikke er fokus der, har det gitt meg erfaring med å jobbe med barn og andre mennesker generelt. Jeg har alltid elsket engelsk som fag, da særlig selve språket og kulturen i forskjellige engelskspråklige land, og jeg brenner virkelig for at andre mennesker kan få muligheten til å lære det samme som meg. Jeg tror det er viktigere enn noen gang å ha kunnskap om engelsk og engelskspråklige land, og jeg vil virkelig være med på å videreføre den kunnskapen jeg har vært så heldig å tilegne meg. I tillegg er jeg veldig interessert i sosiologi og samfunnsfag generelt, da dette er kunnskap man får bruk for i hverdagen, uansett hvem man er og hvor man kommer fra. Ved å forstå samfunnsfag får man et bedre innblikk i samfunnet rundt seg, og dette er jeg veldig interessert i å videreformidle. Jeg vil særlig sette fokus på hvordan man kan bruke kunnskapen, både innenfor engelsk og samfunnsfag, i sin egen hverdag. Jeg har stor tro på å prøve å koble forskjellige deler innenfor emnene opp mot relevante eksempler for å få en bedre forståelse. For meg er det veldig viktig å gi eleven så mye motivasjon som mulig, og med et variert opplegg basert på elevenes interesser tror jeg flere kan bli motiverte til å lære.

Tidligere arbeid

Prestenga barnehage under arbeidsuke på ungdomsskolen Henstad barnehage under valgfaget Innsats for andre på ungdomsskolen. Mester Grønn, Askimtorget Coop Extra Hitra

Interesser

Engelsk kultur og språk, sosiologi, trening, musikk

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!