Oda er personlig lærer gjennom Learnlink.

Oda Johnsen

Lektorutdanning i samfunnsfag og norsk på NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Oda

Jeg er en 23-åring fra Østfold, som går fjerde semester av lektorutdanningen på NTNU i Trondheim. På fritiden liker jeg å være sosial med venner, høre på musikk, dra på konserter og å være aktiv. Hovedfaget mitt er statsvitenskap, men jeg har også studiepoeng i sosiologi, nordisk og pedagogikk. Jeg synes det er spennende å følge med på aktuelle nyhetssaker og å diskutere ulike samfunnsrelaterte tema, og er ellers veldig glad i å være med mennesker og å tilegne meg ny kunnskap.

Hvorfor Oda er en god underviser

Jeg har et engasjement for kunnskapsformidling og brenner for fagene jeg studerer. Videre benytter jeg meg av varierte arbeidsoppgaver og aktiviteter for læring, og setter elevenes mål, ferdigheter og ønsker i sentrum. Dessuten ønsker jeg å få elever til å forstå, lære og oppleve mestringsfølelse innenfor fagene. Gjennom min erfaring som vikarlærer og gjennom pedagogikk og praksis på NTNU, har jeg erfart at jeg liker å planlegge og ha oversikt, og jeg ønsker å hjelpe unge til å tro på seg selv og lykkes faglig.

Tidligere arbeid

Jeg har jobbet som butikkassistent og medarbeider i klesbutikk i fem år, i perioden 2012-2017. I perioden 2016-2018 jobbet jeg i tillegg som fast lærervikar på barneskole og assistent på SFO. Jeg har også erfaring fra tidligere instruktørarbeid innen turn og dans for barn.

Interesser

Musikk, samfunnsvitenskap og språk.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!