Eivind er personlig lærer gjennom Learnlink.

Eivind Kopperud

NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Eivind

Jeg er en 20 år gammel datastudent ved NTNU, med en stor lidenskap for teknologi og pedagogikk. Gjennom mitt frivillige arbeid i studentorganisasjonen Vektorprogrammet, jobber jeg iherdig for å inspirere ungdomsskoleelever i Trondheimsregionen i realfagene.

Hvorfor Eivind er en god underviser

Fra egen skolegang har jeg lært at det å forstå er viktigere enn å få ned svaret på papiret. Jeg søker derfor hele tiden etter å gi eleven en aha-opplevelse slik at resten av puslespillet faller lettere på plass. Mestringsfølelse og motivasjon er nærmest synonymer når det kommer til læring, og derfor prøver jeg å få fram dette hos eleven. Jeg har god tålmodighet, og forklarer på nye måter helt til forklaringen jeg kommer med er god nok.

Tidligere arbeid

- Leksehjelp for Drammen Videregående Skole - Vektorassistent for studentorganisasjonen Vektorprogrammet - Veileder Matematikkløypa 2019 på NTNU

Interesser

Som datateknologistudent er det nesten obligatorisk å være litt datanerd, og jeg bruker overraskende nok skjermer for egen underholdning, enten det er å fikle med Photoshop, leke med musikk-software eller å sovne inn til litt Netflix-titting. For å forhindre at jeg sitter for mye, aktiviserer jeg meg hovedsakelig med badminton og løping.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!