Kjell Magnus er personlig lærer gjennom Learnlink.

Kjell Magnus Bjørk

Lektorprogrammet i Nordisk med historie ved UiO

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


"Kjell Magnus er kjempehyggelig og imøtekommende, og tålmodig i undervisningen."

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Kjell Magnus

Jeg er 30 år gammel og kommer fra Larvik, bor i Oslo og studerer ved Universitetet i Oslo for å bli norsk- og historielektor. Jeg startet nettopp på tredje semester hvor emnene mine er nordisk litteraturhistorie og pedagogikk. Fra tidligere har jeg til sammen nesten åtte års erfaring fra IT-bransjen som både kundeveileder, driftstekniker og konsulent, med to års relatert fagskole. Jeg var også leksjehjelp for en IT1- og en IT2-klasse forrige semester. Jeg har stor interesse for både undervisning og faglig innhold, spesielt i norsk, historie og IT-fag. Med min kompetanse og pedagogiske evner til grunn, vil jeg sørge for at mine elever opplever både forståelse i faget og økt motivasjon.

Hvorfor Kjell Magnus er en god underviser

Jeg har et sterkt ønske om å gjøre en forskjell for elevene mine ved å sørge for at de opplever mestring og økt motivasjon, både ved å vise godt engasjement og levere godt faglig innhold.

Tidligere arbeid

Leksehjelp på et privatgymnas for en IT1- og en IT2-klasse. IT driftstekniker og konsulent hos en ledende applikasjonstjeneste-leverandør, hvor jeg har blitt kåret til månedens ansatt og holdt diverse kurs for min avdeling. Kundeveileder hos en ledende internettleverandør. Kokk i et catering-firma. Butikkmedarbeider i to forskjellige butikk-kjeder.

Interesser

Teknologi, litteratur og rollespill

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!