Cecilie er personlig lærer gjennom Learnlink.

Cecilie Hvammen

Norges miljø-og biovitenskapelige universitet

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Cecilie

Hei, jeg er 27 år og kommer fra Kristiansand. Jeg er ei positiv jente som har tro på at god innsats gir tilbake. Jeg ønsker derfor å være lærer for deg sånn at du kan nå dine mål. Jeg har en variert utdanning med realfagtyngde og pedagogikk. Jeg har tatt et års-studium i ingeniør forkurs. Videre har jeg tatt en bachelor i Nanoteknologi som i hovedsak er masse realfag som blant annet matte, fysikk og kjemi. Jeg har et års-studium i idrett på Universitetet i Stavanger hvor fokus var tilrettelegging av aktiviteter for barn. Det siste året har jeg jobbet på en skole som lærer og miljøveileder for to autist barn. Det var vanvittig lærerikt! I dag tar jeg en master på Universitet på Ås i Innovasjon og Entreprenørskap. Her ønsker jeg å utfordre meg selv til å tenke nytt og gjøre noe med det. Jeg er veldig interessert i å bli flinkere til å lære bort det jeg kan, tilrettelegge og jeg ser på dette som en kjempe fin mulighet til å gjøre det. Håper du tar kontakt med meg:)

Hvorfor Cecilie er en god underviser

Jeg er ei glad jente som har veldig lyst til å hjelpe elever til å bli bedre i matte. Jeg har et godt grunnlag i matte og tidligere har jeg hjulpet min bror og venninner når det er noe de synes er vanskelig. Det er veldig givende å se at de får det til. Jeg tenker det er viktig at vi kommuniserer godt med hverandre og at vi jobber mot et mål vi setter sammen. Håper dere tar kontakt med meg så skal jeg stå på for at vi når målet.

Tidligere arbeid

Arbeid ved siden av skole: -2018/2019 Miljøveileder på Madlavoll skole - I 2017 jobber jeg som svømmeinstruktør for innvandrerkvinner på Solborg folkehøyskole. - Fra 2015 til 2016 arbeidet jeg for Retail House Activate i Bergen med salg og direkte kontakt med kunde. - Fra 2010 til 2013, arbeidet for arkitektfirmaet Egerdahl & Nordbø AS med fakturering og purrerutiner. Sommerjobb: - Tømmerstø Brygge sommeren 2013-2016 butikk og salgs medarbeider. - Ansgar Sommerhotell sommeren 2009. Jobbet som stuepike. - Tidligere har jeg jobbet som håndball dommer for Randesund idrettslag.

Interesser

Elsker å være i bevegelse/trene, være med venner og å treffe nye mennesker, gå turer i naturen og ikke minst reise å få oppleve nye kulturer.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!