Cecilie er personlig lærer gjennom Learnlink.

Få hjelp av Cecilie eller andre som han.

Cecilie Hvammen

Universitetet i Stavanger

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Cecilie

Hei, jeg er ei 25 år gammel jente som kommer fra Kristiansand. Jeg har tidligere tatt ett årsstudium i ingeniør forkurs. Jeg har også tatt en bachelor i Nanoteknologi som i hovedsak er masse realfag som blant annet matte, fysikk og kjemi. Jeg tar nå et årsstudium i idrett på Universitetet i Stavanger hvor vi har fokus på pedagogikk. Jeg er veldig interessert i å bli flinkere til å lære bort det jeg kan og ser på dette som en kjempe fin mulighet.

Hvorfor Cecilie er en god underviser

Jeg er ei glad jente som har veldig lyst til å hjelpe elever til å bli bedre i matte. Jeg har tidligere hjulpet min bror og venninner med matte. Det er veldig givende å se når de får det til. Jeg tenker det er viktig at vi kommuniserer godt med hverandre og at vi jobber mot et mål vi setter sammen. Håper dere tar kontakt med meg så skal jeg stå på for at vi når det:)

Tidligere arbeid

Arbeid ved siden av skole: - Nå i 2017 jobber jeg som svømmeinstruktør for innvandrerkvinner på Solborg folkehøyskole. - Fra 2015 til 2016 arbeidet jeg for Retail House Activate i Bergen med salg og direkte kontakt med kunde. - Fra 2010 til 2013, arbeidet for arkitektfirmaet Egerdahl & Nordbø AS med fakturering og purrerutiner. Sommerjobb: - Tømmerstø Brygge sommeren 2013-2016 butikk og salgs medarbeider. - Ansgar Sommerhotell sommeren 2009. Jobbet som stuepike. - Tidligere har jeg jobbet som håndball dommer for Randesund idrettslag.

Interesser

Elsker å trene, være med venner og å treffe nye mennesker, gå turer i naturen og ikke minst reise.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer.