Hilde Karin er personlig lærer gjennom Learnlink.

Hilde Karin Hol

Studerer Kunst og Håndverk for 1. til 7. trinn ved NLA

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Hilde Karin

Jeg er 22 år og kommer fra Toten, nå bosatt i Åsane. Jeg har fullført grunnskolelærerutdanningen ved Hihm og har fagene norsk, matematikk, RLE, naturfag og spesialpedagogikk. Nå går jeg på NLA-høgskolen, på videreutdanning i kunst og håndverk. Tidligere har jeg jobbet som privatunderviser på Klatreveggen læringssenter. Jeg har også jobbet mye med barn gjennom en rekke kulturprosjekter i Toten-området. Jeg har altså mye erfaring med barn, er ferdig utdannet lærer og har erfaringer med privatundervisning.

Hvorfor Hilde Karin er en god underviser

Jeg har selv slitt en del på skolen, og har kjent mye på at skolearbeid kan være veldig tungt. Med gode lærere og støttende personer gjennom min egen skolegang, har jeg tilegnet meg gode strategier for læring. Jeg tror denne erfaringen styrker meg som underviser, og jeg ønsker selv å være en støtte for elevene mine. Jeg kan se ulike metoder man kan benytte for å tilegne seg variert fagstoff, både praktisk og teoretisk, og jeg har stor forståelse for at ting tar tid. Jeg er forståelsesfull, åpen og tålmodig.

Tidligere arbeid

Teaterlærer. Yogalærer. Praksis gjennom grunnskolelærerutdanningen. Barnevakt ved Toten treningssenter. Privatunderviser ved Klatreveggen læringssenter

Interesser

Håndarbeid, natur, teater, trening og yoga

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!