Daniel er personlig lærer gjennom Learnlink.

Daniel Chan

Master i regnskap og revisjon ved Handelshøyskolen BI

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

"Daniel er profesjonell og hyggelig, og det er tydelig at han har erfaring fra undervisning. "

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Daniel

Jeg er en 22-åring fra Oslo som studerer master i regnskap og revisjon. På fritiden liker jeg å spille innebandy, trene og sosialisere meg. Jeg går fjerde året og studerer master i regnskap og revisjon (MRR) på Handelshøyskolen BI.

Hvorfor Daniel er en god underviser

I løpet av studietiden har jeg også jobbet som studentassistent i IKT (hovedsakelig Excel) på Handelshøyskolen ved HIOA for studentene i første trinn. Gjennom denne jobben har jeg tilegnet meg kunnskaper som kreves for å kommunisere godt med ulike mennesker i tillegg til å ha forbedret Excel-kunnskapene mine. Som en studentassistent innså jeg nemlig at man lærte mest av å lære bort. Dette har ført til at jeg har blitt enda mer glad i å samarbeide med andre mennesker. Jeg har også av denne jobben fått gode pedagogiske evner som gjør meg en god privatlærer.

Tidligere arbeid

Revisjonsassistent på deltid i KPMG Jobber bl.a. med regnskapsteknisk bistand, kontrollering av bank, kundefordringer og leverandørgjeld. Deltidsstilling i KPMG Law Advokatfirma AS Jobber som regnskapsfører, momsassistent. Studentassistent på Handelshøyskolen ved HIOA Studentassistent i IKT – hovedsakelig i Microsoft Excel Jeg har tidligere vært studentassistent og vært veileder for medstudenter i IKT, og har derfor av den grunn god erfaring med veiledning.

Interesser

Innebandy, trening

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!