Marie Therese er personlig lærer gjennom Learnlink.

Marie Therese Sandmoe

Lektorprogrammet i Nordisk ved universitet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Marie Therese

Jeg er en 22 år gammel jente som bor og studerer i Oslo. Jeg er nå på mitt tredje år på lektorprogrammet i Nordisk for å bli lærer i samfunnsfag og norsk. I tillegg tar jeg emner i religion for å få ekstra undervisningskompetanse. Jeg er utadvendt og bruker mye av tiden min sammen med venner, familie og kjæreste. Jeg er aktiv, ansvarsfull og hardtarbeidende, og jeg er opptatt av å utfordre meg selv, lære nye ting og møte nye mennesker.

Hvorfor Marie Therese er en god underviser

I tillegg til at jeg er faglig sterk, hyggelig, og sosial, har jeg et brennende engasjement for å hjelpe elever med å utvikle sin faglige kompetanse, samt sin interesse for fagets innhold. Jeg har et stort engasjement for fagområdene mine, noe jeg tror vil kunne ha positiv virkning på eleven og gjøre det morsommere å jobbe med stoffet. Som personlig lærer vil jeg gjøre mitt ytterste for å tilpasse min undervisning etter elevens behov og jobbe hardt og strukturert for å hjelpe eleven med å nå sine mål.

Tidligere arbeid

Utenom lektorprogrammet har jeg erfaring i lærerrollen fra vikartimer hos FRIS (Fredrikstad internasjonale skole), hvor jeg har planlagt og gjennomført undervisningsopplegg i norsk og samfunnsfag for voksne innvandrere. Størrelsene på klassene har spriket mellom 10 og 30 elever, og gjennom flere sommer- og vinterferier, gitt meg erfaring som klasseleder. Jeg har også jobbet som leirhjelper på sommerleiren til Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser. Her har jeg hatt ansvar for å aktivisere, motivere og følge opp ungdommer mellom 12-16 år og unge voksne mellom 20-30 år, som både har hatt fysiske, psykiske og kognitive utfordringer. I tillegg har jeg også jobbet som frivillig leksehjelper i Reddbarna for elever i 4-6-klassealder som ikke hadde norsk som sitt morsmål.

Interesser

Ski, friluftsliv, kunst og litteratur.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!