Morten er personlig lærer gjennom Learnlink.

Morten Svedjan

Informatikk NTNU Gløshaugen

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


Bli bedre kjent med Morten

Jeg er en 25-åring fra Trondheim som går informatikk på NTNU Gløshaugen. Tidligere studerte jeg maskin-ingeniør, men byttet til informatikk da jeg skjønte at data var noe jeg var interessert i. På fritiden er jeg glad i å spille fotball, trene og henge med venner.

Hvorfor Morten er en god underviser

På slutten av ungdomskolen begynte det å løsne for meg i matematikk. Siden har jeg syntes det har vært det kuleste faget. At man må jobbe seg frem metodisk for å finne en løsning synes jeg er veldig praktisk og tilfredsstillende når man får det til. Mine venner hadde ikke særlig mye matte på skolen og de kom alltid til meg når de trengte hjelp. Det var da jeg skjønte at jeg virkelig likte å hjelpe folk. Følelsen av at noen forstår det jeg prøver å lære dem er helt magisk, noe man ikke finner mange andre plasser.

Tidligere arbeid

Jeg har hatt noen jobber. Jeg begynte å jobbe når jeg var 14, da som oppakker på XXL. Så jobbet jeg noen år i garderoben på en nattklubb. Før jeg begynte på lageret til coop og har jobbet der i 5 år no, først som heltid og nå som deltid samtidig med studiene.

Interesser

Fotball, data, musikk.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!