Thakshina er personlig lærer gjennom Learnlink.

Thakshina Tharmapalan

Studerer Fysikk og matematikk ved NTNU

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Thakshina

Jeg er 24 år fra Oslo, og studerer 4. året på Fysikk og matematikk på NTNU i Trondheim. Jeg har alltid syntes matematikk er svært gøy, og går nå fordypning i matematikk med retning Industriell matematikk. Akkurat nå underviser jeg en elev i 9. klasse i matematikk to timer/ uke. I tillegg har jeg to elever i 2P matematikk hvor vi jobber mot eksamen. Jeg har engasjert meg i verv ved siden av studiene, og liker å trene.

Hvorfor Thakshina er en god underviser

Jeg har god forståelse i fagene jeg underviser. Jeg håper å få vist min tankegang rundt oppgaveløsning i matematikk. Jeg har også tidligere erfaring som lærerassistent på en ungdomsskole i Trondheim.

Tidligere arbeid

Jeg har undervist for 1T Matte og S1/S2, samt har jeg vært lærerassistent i matte fra 8.-10. trinn. Jeg har også vært med i Vektorprogrammet, som er en frivillig organisasjon som sender ut studenter for å hjelpe til i matematikk på ungdomsskolen. Jeg har også vært rekrutteringsansvarlig for marin teknikk institutt i et år før jeg byttet studie til Fysikk og matematikk. Nå underviser jeg på 10. og 1. trinn på vgs.

Interesser

Jeg liker å trene.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!