Joachim er personlig lærer gjennom Learnlink.

Få hjelp av Joachim eller andre som han.

Joachim Skahjem

Afrikastudier ved NTNU Dragvoll

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Joachim

Jeg er en 19 år gammel førsteårsstudent ved NTNU. Jeg vokste opp i Askim og har derfor, i motsetning til de fleste i denne regionen, en forståelig dialekt. Som en som tidligere har slitt med motivasjon på skolen vil jeg gjerne hjelpe de som fremdeles sliter med det (jeg forutsetter da at mestring vil føre til økt trivsel, og visa versa). I tillegg har jeg et brennende ønske om å opprettholde min 6 måneder lange streak med å betale husleien, så derfor er jeg på denne nettsida. Ellers er jeg en "innmari bra fyr" (som bør ansettes under en hver omstendighet). Det kommer ikke fra meg, men er et direkte sitat fra min fullstendig upartiske tante. Det viktigste å vite om meg er at jeg tar en hver oppgave veldig seriøst, uten at det betyr at man ikke kan ha det morsomt langs veien. Det er det jeg vil bidra med, å gjøre læring effektivt og morsomt. Om det skulle feile kan dere jo alltids sende ungen deres til militæret ;)

Hvorfor Joachim er en god underviser

Jeg har vært en lekmannsunderviser for mine søstre på ungdomsskole, VGS og universitetsnivå. Jeg har også bidratt med faglig hjelp til utallige medelever igjennom årene. Jeg tror hovedgrunnen til at jeg vært god til å lære bort ligger i grunnen til at eleven sliter i utgangspunktet. Elever sliter ikke fordi de mangler ferdigheter eller kapasitet, men fordi det tradisjonelle opplegget ikke passer de. Jeg fikk et snitt på 5,3 på VGS uten å følge det tradisjonelle opplegget. Det lærte meg at det handler ikke om å jobbe mest, men best. "Best" er et relativt begrep og derfor vil enhver elev jeg vil undervise ha ulike måter å lære på, det å være klar over dette og åpen for det er mye viktigere enn det kanskje høres ut. Utover dette innehar jeg også den viktigste egenskapen, nemlig lidenskap for det å lære bort og forklare ting. Det at jeg kan gi folk gleden av mestring er en ubetalelig glede for meg, men betal meg gjerne for det likevel.

Tidligere arbeid

Renholdsarbeider fra 2015 - 2017

Interesser

Jeg vet ikke om dere er ute etter faglige interesser eller alle interesser, så jeg får svare på begge. På fritiden min er interessene mine film, tv, sport og jobbsøking. Når det kommer til skole er jeg interessert i de aller fleste samfunnsfaglige fag, det meste som er relatert til historie, filosofi, politikk og/eller religion vil jeg nok være interesert i. Utover det liker jeg matte (begrenset til praktisk matte) og engelsk.

Learnlink bruker cookies.
Les mer.