Max er personlig lærer gjennom Learnlink.

Få hjelp av Max eller andre som han.

Max Lunde Hauge

Bachelor i Fysikk ved Universitetet i Tromsø

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Max

Jeg er 22 år gammel, er fra Oslo, og har de siste årene "forvillet" meg nord for polarsirkelen og bodd i byer som Tromsø, Longyearbyen, og nå i Alta. Jeg har hele livet har vært svært glad i naturvitenskap og friluftsliv, og ble i Juli 2018 ferdig med en bachelor i Fysikk fra Universitetet i Tromsø, med spesialisering i geofysikk fra Universitetssenteret på Svalbard. Nå for tiden går jeg på Off-piste linjen på Alta Folkehøykskole og lever friliftslivet med ski på beina, og sovepose i sekken. Dette for å ta en liten pause fra studiene og få tid til å dyrke mine andre interesser før jeg drar tilbake til lesesalen for å fortsette videre studier. Generelt sett en jovial kar med masse forskjellige interesser, og som gleder seg til å bli kjent med deg!

Hvorfor Max er en god underviser

Jeg synes det er kjempespennede å lære bort det jeg kan, i tillegg gir det en ordentlig god følelse å se noen få en "aha" opplevelse når de skjønner det du lærer bort. Av tidligere erfaring så jobber jeg som kursleder på Forskerfabrikken sin sommerskole hvor jeg lærer bort naturvitenskap til barn i 5-7 klasse, men det viktigste jeg egentlig lærer bort er lysten til å utforske og lære mer på egenhånd. At naturfag skal være gøy, og ikke bare kipt og vanskelig som mange synes. For med en gang du synes noe er gøy, føler mestring over det du gjør, så blir det mye enkelere å lære mer etterpå. Læringen skal skje på dine premisser og i ditt eget tempo. Du skal få lov til å gjøre så mange feil du vil, og sammen skal vi nå målet!

Tidligere arbeid

Sommeren 2017, 2018, og nå 2019 — Kursleder på Forskerfabrikken sin sommerskole.

Interesser

Friluftsliv, Romfart, Ski, Teknologi, Musikk, Fotografi, Bueskyting, Dataspill, Padling, Film, Seiling, Historie, Vitenskap, og mye mye mer.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer.