Anne er personlig lærer gjennom Learnlink.

Anne Holst-Dyrnes

Sivilingeniør i Fysikk og Matematikk med spesialisering i Teknisk fysikk

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Anne

Hei! Mitt navn er Anne, jeg er 24 år, og kommer fra Ålesund. Jeg er nylig ferdig med en sivilingeniørgrad i fysikk og matematikk ved NTNU, men jeg går fortsatt på universitetet og tar noen flere fag innen matematikk og datateknologi. Jeg har jobbet flere år med rekruttering ved NTNU, vært frivillig i Vektorprogrammet, samt vært svært aktiv i linjeforeningen på mitt studieprogram, hvor jeg har sittet i styret, vært med i den faglige komiteen, og vært skuespiller i revyen. På bakgrunn av mine år som student ved NTNU, og jobben innen studentrekruttering, har jeg god og solid erfaring med formidling av realfag, og kommunikasjon og motivasjon innen realfagene.

Hvorfor Anne er en god underviser

Jeg ønsker at flere skal oppfatte realfag som noe som både er morsomt, interessant, utfordrende og spennende, fremfor bare vanskelig og slitsomt. Privatundervisningen skal bidra til mestringsfølelse og økt forståelse av faget, og det er mitt mål at eleven skal ha en positiv opplevelse av faget, uansett faglige mål og utgangspunkt. Jeg har stor tro på aktiv deltakelse fra elevens side, og varierte oppgaver og undervisningsmetoder fra min side.

Tidligere arbeid

- Studentrekruttering ved Fakultet for Naturvitenskap - Studentrekruttering ved seksjon for rekruttering og opptak - Trener ved Tiller Idrettsskole - Deltidsansatt ved Barnas Lekeland Ålesund

Interesser

Film, fjellvandring, håndball, TV-serier, bøker, gode podcasts.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!