Magnus Moe er personlig lærer gjennom Learnlink.

Magnus Moe Heide

Jeg går i 3. klasse på Elvebakken videregående og har fordypning i realfag.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Magnus Moe

Hei, jeg er en 18 år gammel gutt som for tiden går i 3. klasse på Elvebakken videregående. På fritiden jobber jeg som fotballdommer i Oslo fotballkrets, underviser, trener, eller er med venner. Faglig sett har jeg stor interesse for mine tre hovedfag, matte, engelsk og tysk, hvor jeg eksempelvis tar Tysk nivå III og Matematikk R2 dette skoleåret.

Hvorfor Magnus Moe er en god underviser

Jeg er forholdsvis ny i Learnlink, men har flere års erfaring fra undervisning. Jeg har blant annet vært ansatt i et av Norges ledende privatundervisningsfirmaer i over et år, men søkte jobb her da jeg ønsker å støtte opp om et firma som reduserer alle mulige avgifter slik at privatundervisning kan være tilgjengelig for flere, framfor å ha priser hvor målgruppen kun er de rikeste. Som lærer har jeg karakteren 6 i alle mine undervisningsfag, hvilket inkluderer Matematikk (ungdomsskolen), Matematikk 1T, Matematikk R1, Tysk I og II, Engelsk, Norsk bokmål, Norsk muntlig, Samfunnsfag, og Informasjonsteknologi 1 og 2. Jeg har stor interesse av å hjelpe de som ønsker å gjøre det bedre på skolen, enten det handler om å lære et fag eller heve karakteren. I tillegg til å være faglig sterk og ha høy kompetanse i fagene mine, er jeg en utadvendt og imøtekommende person med gode kommunikasjonsferdigheter. Jeg kan også vise til konkrete resultater hos mine elever, hvor en elev eksempelvis gikk fra karakteren 2 til 4 i engelsk, og fra 3 til 5 i matte på henholdsvis 6 og 9 måneder. Resultatene her kunne ikke kommet uten godt og hardt arbeid fra denne eleven, og som lærer er jeg opptatt av å få elevene mine inn i en rutine og forstå at god, kontinuerlig jobbing med et fag over tid vil føre til gode resultater.

Tidligere arbeid

Jeg har jobbet som fotballdommer i Oslo fotballkrets i 5 år, og som privatlærer i et av Norges ledende undervisningsfirmaer i over et år. Øvrig arbeid inkluderer sommerjobb på Tusenfryd i 2018 avd. Restaurant, parkeringsvakt og/eller dommer på Norway Cup fra 2014-2019, instruktør på Tine fotballskole fra 2016-2019, og avisbud fra 2014-2016. I tillegg startet jeg min egen bedrift sommeren 2019 sammen med en venn av meg, der vi solgte Shave Ice på Youngstorget i Oslo.

Interesser

Fritidsinteressene mine er dømming, undervisning, trening, og å være med venner.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!