Ruben er personlig lærer gjennom Learnlink.

Ruben Haugland

Studerer Rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


"Ruben er seriøs, hyggelig og kommer godt overens med elevene sine. "

- Elena Snellingen

Underviseransvarlig i Learnlink


Bli bedre kjent med Ruben

Jeg er 27 år, bor i Oslo, og kommer opprinnelig fra Bergen. Jeg studerer for tiden jus, og har en grad i statsvitenskap fra før. Jeg er glad i å jobbe med politikk og å diskutere stort og smått med venner og bekjente. Tidligere var jeg del av en teater-gruppe, og har fortsatt en forkjærlighet for dette, selv om tiden ikke helt strekker til lengre.

Hvorfor Ruben er en god underviser

Jeg er overbevist om at det å forstå hvordan ting henger sammen, og hvorfor svaret blir som det blir, er vel så viktig som det å lære seg å finne frem til selve svaret. Det hjelper ikke å pugge gangetabellen om du ikke har en forståelse av hvorfor 7*8 blir 56. Jeg har tidligere hjulpet både jevnaldrende, og personer som er yngre og eldre enn meg, med bedre å forstå det læreren ikke har klart å formidle dem. Jeg liker å bruke eksempler i min undervisning, og å relatere fagstoffet til elevens bakgrunn.

Tidligere arbeid

På videregående jobbet jeg tre år på Narvesen i Kongsberg. Etter Statsvitenskapsstudiet jobbet jeg to år på fulltid som leder av Studentparlamentet i Agder. Jeg har også lang erfaring fra diverse verv i Universitets- og Høyskolesektoren. Jeg har jobbet med matematikkundervisning gjennom Learnlink siden 2016.

Interesser

Jus, samfunn, politikk og teater

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!