Hannah er personlig lærer gjennom Learnlink.

Hannah Brevik

Privatist

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Hannah

Jeg er en 21 år gammel jente fra Nøtterøy som er bosatt i Oslo. For øyeblikket tar jeg opp fag for å komme inn på psykologistudiet til neste år.

Hvorfor Hannah er en god underviser

Jeg syntes det er viktig å sette søkelys på at alle mennesker lærer på ulike måter. Den siste tiden har jeg tatt opp vgs. fag og dermed blitt minnet på hvor viktig det er å ha gode, individuelle studieteknikker og en vedvarende motivasjon. Dette har ført til bra resultater i alle fag. Jeg finner mye glede i å lære bort, fordi jeg kan hjelpe andre til å få tilbake ¨gnisten¨ og samtidig lære mye om meg selv. Tidligere har jeg gitt leksehjelp til barneskole-elever (jobb som SFO-medarbeider) og til ungdomsskole/videregående-elever (frivillig på Mortensrud Røde Kors ressurssenter). Har også hjulpet flere av mine venner i blant annet norsk, naturfag og matematikk.

Tidligere arbeid

Butikkmedarbeider (Krizoo, Nille), SFO-medarbeider/leksehjelp (Oserød skole), frivillig i Tønsberg Røde Kors ungdom, på Mortensrud Røde Kors ressurssenter og i Røde Kors Secondhand

Interesser

Fulltidsgrubler som liker å lese, lage mat og å ha gode samtaler. Er også glad i å være kreativ og er på fritiden redaksjonsmedlem i et kunstmagasin.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!