Joacim er personlig lærer gjennom Learnlink.

Joacim Oxum

Universitetet i Sørøst-Norge (Drammen)

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser


Bli bedre kjent med Joacim

Jeg er en 21 år gammel gutt som studerer for å bli grunnskolelærer innenfor samfunnsfag og matematikk for 5-10. klasse. Jeg driver mye av dagen min på en kombinasjon av studering, spill (både populære og ukjente) og piano. Engasjert, motivert og et ønske å hjelpe elever er noe som beskriver meg. Jeg har alltid vært glad i både skole og fagene jeg jobbet med.

Hvorfor Joacim er en god underviser

Jeg ønsker dypt å hjelpe elever til å forstå og like fagene på skolen. Man får lite ut av en skoledag hvis man ikke liker det man lærer om. Med gode karakterer fra VGS mener jeg at jeg har kunnskapen til å hjelpe elever med ønskene deres. Etter mye praksis som lærer innenfor samfunnsfag og matematikk, mener jeg at jeg har erfaringen til å hjelpe elevene til å like fagene sine. Etter erfaring har mange elever spill som interesser, og siden jeg deler interessen deres, kan dette hjelpe dem å være motivert til læring.

Tidligere arbeid

Jeg har hatt 12 uker med praktisk arbeid på en ungdomsskole. Fagene var hovedsakelig samfunnsfag og matematikk. Jeg har også hatt mange praktisk orienterte jobber som gressklipper, takrenser, maler og hekklipper.

Interesser

TV-spill. Nintendo, Sony for det meste. Pianospilling (hovedsakelig spillmusikk). Teknologi som hvordan PC-er og TV-er fungerer

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!