Marliet er personlig lærer gjennom Learnlink.

Marliet Ramos

Kjemi og biokjemi ved Universitet i Oslo

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen


Bli bedre kjent med Marliet

Helt siden jeg var en liten jente har jeg alltid interessert meg i realfag. Nå som jeg er 20 år, studerer jeg Kjemi og Biokjemi ved Universitet i Oslo. I tillegg til realfag, er jeg også glad i å lese bøker, spille musikk og være med gode venner. Mine erfaringer som kjemistudent og realfagselsker er mine sterkeste verktøy for å undervise andre og hjelpe dem finne motivasjon i faget.

Hvorfor Marliet er en god underviser

Jeg mener at jeg kan lære bort kunnskap har gjennom ulike teknikker og på måter som barn kan mest lære av. Å motivere elevene til å yte sitt beste på skolen er gjerne den viktigste jobben jeg har. Med motivasjon kan alt oppnås og læringen blir lettere for elevene dersom de gleder seg til å bla til neste side.

Tidligere arbeid

Jeg har jobbet mest i kundeservice blant annet som en studentmedarbeider ved UiO, og mine tidligere arbeidserfaringer er grunnen på hvorfor jeg kan lett hjelpe andre og alltid være på vakt dersom jeg trengs.

Interesser

Jeg er veldig glad i å lese bøker om populærvitenskap, men jeg tilbringer også mye tid med min familie og venner. Ved siden av studiene spiller jeg volleyball eller slapper av med en god film.

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!