Marianne er personlig lærer gjennom Learnlink.

Marianne Tomren

NLA Høgskulen

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Marianne

Hei! Jeg er en student på 21 som nettopp flyttet tilbake til vestlandet etter å ha bodd to år i Oslo. Man kan vel si at jeg er litt over gjennomsnittlig glad i språk. Etter å ha bodd fire år i Kamerun, ett i Frankrike, og i tillegg tatt et årsstudium i fransk har jeg forelsket meg helt i "le francais", og jeg har også tatt et årsstudium i nordisk språk og litteratur. Nå gleder jeg meg til å undervise. :)

Hvorfor Marianne er en god underviser

Jeg er en glad jente som kommer godt overens med andre mennesker. Jeg liker å hjelpe andre og stiller alltid med alt jeg har. Som storesøster til tre har jeg alltid vært vant til å hjelpe med skolearbeid, og har trivdes godt med å gjøre dette. Noe av det viktigste jeg vil komme med for en optimal undervisning er en optimistisk og positiv holdning: læring skjer best når man samtidig har det bra. Ellers gleder jeg meg til å møte nye elever og oppdage hva jeg selv kan lære av dem.

Tidligere arbeid

Jeg har lenge drevet med frivillig lederarbeid i barne- og ungdomsorganisasjoner på leirer og ettermiddagsaktiviteter. Jeg har også fått prøvd meg som vikar på voksenopplæring. Utenom dette har jeg jobbet deltid to år i en skobutikk ved siden av videregående og studier.

Interesser

Jeg er veldig glad i kreative hobbyer, og driver litt med tegning, maling, scrapbook, og lignende. Bøker får jeg aldri nok av. Dans og kampsport er kjempegøy, men jeg må innrømme at jeg ikke er noe spesielt flink til noen av disse to sistnevnte. ;)

Kurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Introduksjonskurs

Nettundervisningskurs

Undervisningskurs

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!