Sylvi-Ann er personlig lærer gjennom Learnlink.

Sylvi-Ann Birkaas

Jeg har studert både ved Høgskolen i Bergen, Universitetet i Bergen og University of Southampton.

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Bli bedre kjent med Sylvi-Ann

Er en positiv ingeniørdame på 26. Liker å lære og å lære bort. Trives godt i en undervisningssituasjon, både som student og som lærer. Har god erfaring med å hjelpe familie og venner med skolearbeid, og fra min tid som lærerassistent/privatlærer/mentor. Jeg er en typisk nerd; elsker å lese, elsker å game, elsker å se på serier, elsker "duppeditter".

Hvorfor Sylvi-Ann er en god underviser

Jeg er flink til å fiske ut kunnskapen eleven allerede sitter med. I de fleste tilfeller kan de mer enn de vet selv. Det er viktig å finne troen på seg selv, og dette spesielt når man jobber med realfag. Jeg er også veldig tålmodig, og vil alltid prøve å forklare ting på så mange forskjellige måter jeg kommer på for at eleven skal ha alle muligheter til å forstå. I tillegg bruker jeg metaforer i forklaringene mine som gjør det lettere for eleven å visualisere.

Tidligere arbeid

Lærerassistent i dynamikk på Høgskolen i Bergen Lærerassistent i fysikk på Metis (Videregående) Privatlærer i matematikk på Metis (Videregående) Mentor for voksen student ved Høgskolen. (Hovedsaklig faglig hjelp) Har også erfaring fra å ha jobbet med kundeservice og lagerarbeid i 10 år. Jobber i dag som konsulent i et IT-firma. Er utdannet maskiningeniør og har en bachelor i engelsk litteratur og lingvistikk.

Interesser

Bøker (fantasy og fiction for det meste). Dataspill. Hunden min. Trening. Matematikk og fysikk. Programmering.

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!