Reman er personlig lærer gjennom Learnlink.

Reman Menmi

OsloMet – storbyuniversitetet

Verifisert politiattest

Verifisert vitnemål

Verifisert identifikasjon

Underviser

Barneskolen Ungdomsskolen


Bli bedre kjent med Reman

Hei! Jeg er en 21 år gammel mann som for øyeblikket bor i Oslo. Jeg studerer for å bli lærer på videregående, hvor jeg tar utgangspunkt i følgende fag: Engelsk, Samfunnsfag og Kroppsøving. På fritiden min så spiller jeg aktivt fotball på et høyt nivå, og jobber som personlig trener for treningssenter kjeden "Fresh Fitness". Jeg liker å være aktiv som student, hvor både trening og sunn livsstil står sentralt, noe som jeg mener er essensielt for både barn og ungdom i norsk skolegang.

Hvorfor Reman er en god underviser

Jeg mener jeg vil være en god lærer for fremtidige elever, fordi læreryrket er en lidenskap for meg. Jeg ønsker å sette eleven i fokus slik at de kan nå deres potensiale, både fysisk og mentalt. Jeg håper alle elever for en positiv opplevelse når jeg bidrar med min kunnskap, slik at vi får et effektivt og profesjonelt læringsmiljø. I tillegg så vil dette være en svært god erfaring for meg, med tanke på min pågående lærerstudie.

Tidligere arbeid

Har tidligere jobbet som vikar på ungdomsskole hvor jeg har undervist i følgende fag: Engelsk, samfunnsfag og kroppsøving.

Interesser

Sport - Fotball og styrketrening

Learnlink bruker cookies.
Les mer

Greit!